Ας γνωριστούμε

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Συντάκτης
    gdoxia
    Keymaster

Το forum συνδυάζεται με μια περιοχή Μελών, που οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να γνωριστούν και να προσωποποιήσουν τις σελίδες με τα προφίλ του. Τα μέλη μπορούν να δημοσιοποιούν νέα θέματα, σχόλια, ερωτήσεις τους.
    Όταν οι επισκέπτες εγγράφονται, ως μέλη, μπορούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις, να ακολουθούν θέματα, να μεταφορτώνουν πολυμεσικά αρχεία και να ενημερώνονται για νέες δραστηριότητες σε συζητήσεις που παρακολουθούν.
    Μέσω του Chat θα επικοινωνούμε άμεσα κι απ’ ευθείας μαζί σας όποτε το θελήσετε.

ELENI POLITAKI
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια στο δημιουργό της σελίδας. Χαίρομαι να βλέπω τέτοιες προσπάθειες. Είστε μόνιμος/ή κάτοικος? Θα χαρώ να είμαστε σε επαφή. Έρχομαι στον τόπο αυτό από 4 ετών ανελλιπώς. Εγώ Ελένη Πολιτάκη και η αδερφή μου Ειρήνη Τσαγκατάκη. Θυμάμαι ακόμα και τα καφενεία που υπήρχαν στο χωριό, τα πανηγύρια, τους εκκλησιασμούς και άλλα πολλά. Και την ιστορία του μέσα απο τα λόγια του παππού και της γιαγιάς που δεν ζούν πιά. Ήρθα ξανά μετά απο 6 χρόνια και ότι βλέπω γύρω μου είναι τραγικά εγκαταλελειμμένο…..διακρίνω δυστυχώς αδιαφορία στο σύνολο ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα, όπως ο καθαρισμός ακόμα και των ξερών χόρτων σε δρόμους και μονοπάτια, ή η τοποθέτηση ενός ακόμη κάδου σκουπιδιών. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Θα μείνω μέχρι τις 20/8. Μπορείτε να με καλέσετε στο 6932477070. Ίσως να με γνωρίζετε απο παλιά, στο χωριό με φωνάζουν Λένα. Ευχαριστώ.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.